Puiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati care se auresc in unt topit, impreuna c
Puiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati care se auresc in unt topit, impreuna cu maruntaiele. Cand carnea se poate consuma, se adauga un pahar de vin alb, se taie in sos o rosie decojita, se sareaza dupa gust si se fierbe carnea douazeci de minute cu oala acoperita. Se scoate carnea, se asaza pe un platou mare, se inconjoara cu boabe de struguri fara samburi si se stropeste totul cu sosul in care s-a facut puiul.
Se serveste imediat, cu paine proaspata.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Lasagna
Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...
Mămăligă (reţeta de bază)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura