Pui surpriza

Se taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se taie rondele. Se clatesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g carne dezosata de pui
  • 4 cartofi medii
  • 200g kaizer
  • o cutie de ciuperci
  • 300-400g cascaval ras
  • 100g feta(sau telemea)
  • 1 ou
  • condimente

Mod de preparare

Se taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se taie rondele. Se clatesc ciupercile si se taie in 2 sau in feliute. Se rade cascavalul si se feliaza kaizerul(eu am folosit un fel de prosciutto).

Ungem cu unt un vas de yena si adaugam intai puiul, apoi feta taiata cubulete. Presaram putin cascaval si adaugam rondelele de cartofi si oul batut.

In continuare punem ciupercile si feliile de kaizer. Ultimul e cascavalul ras, din belsug, sa acopere bine kaizerul.

Se lasa la cuptor la foc mediu pentru maxim o ora; carnea de pui, se incearca cu furculita.


Se serveste cu sau fara garnitura (eu am ales varianta fara deoarece are destule topping-uri). Am alaturat puiul surpriza, unei salate de muraturi asortate si unei limonade.

Pofta buna!

Reteta Pui surpriza a fost propusa de Guguluff pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de pui gasiti aici:

Chicken Piccata,

Pui cu sunca si ciuperci,

Pui marocan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata hawaiana

Am vazut-o pe un site cu reţete de vară şi am încercat-o din curiozitate! Verdict final: deosebit de bună!!!

Salata hawaiana
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca