Pui traditionali cu ciuperci

Pentru pui traditionali cu ciuperci se pun bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de unt. Separat se infierbinta 1/2lingura de unt in care se pun ciupercile.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • ¼ kg. ciuperci
  • 1 buc. ceapa
  • ½ lingura faina
  • zeama de carne
  • sare
  • unt

Mod de preparare

Pentru pui traditionali cu ciuperci se pun bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de unt. Separat se infierbinta 1/2lingura de unt in care se pun ciupercile spalate si taiate felii subtiri, cu o ceapa rasa. Se amesteca sa nu se arda. Se presara faina si dupa cateva minute se adauga cite putina zeama de carne, pana sunt fierte ciupercile. Se asaza puiul deasupra, se sareaza, se acopera si se pune ½ ora la cuptor. Se face sosul potrivit de scazut. Cine doreste, poate adauga, cu cinci minute inainte de a se servi, cateva linguri de smantana.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos