Pentru pui traditionali cu ciuperci se pun bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de unt. Separat se infierbinta 1/2lingura de unt in care se pun ciupercile.
Pentru pui traditionali cu ciuperci se pun bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de unt. Separat se infierbinta 1/2lingura de unt in care se pun ciupercile spalate si taiate felii subtiri, cu o ceapa rasa. Se amesteca sa nu se arda. Se presara faina si dupa cateva minute se adauga cite putina zeama de carne, pana sunt fierte ciupercile. Se asaza puiul deasupra, se sareaza, se acopera si se pune ½ ora la cuptor. Se face sosul potrivit de scazut. Cine doreste, poate adauga, cu cinci minute inainte de a se servi, cateva linguri de smantana.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti