Puiul umplut cu nuci si stafide este o mancare cu carne deosebita si delicioasa pentru care veti mai avea nevoie de sos din iaurt, orez, oua, patrunjel, coriandru si alte condimente.
Puiul umplut cu nuci si stafide este o mancare cu carne deosebita si delicioasa pentru care veti mai avea nevoie de sos din iaurt, orez, oua, patrunjel, coriandru si alte condimente. Curatam puiul de pielita si-l ungem cu sosul preparat. Punem 100 g unt la topit si apoi prajim puiul pe toate partile. 100 g orez cu bobul lung, fiert, il amestecam cu un ou fiert moale, taiat felii, o lingura de migdale tocate, o lingura de nuci tocate, o lingura de stafide, patrunjel tocat fin, sare si piper.
Aceasta este o reteta indiana.
Cu acest amestec, umplem puiul si il punem pe un platou. Turnam peste pui un sos facut din doua linguri de ulei de masline, 50 g unt, sare, piper, coriandru, o lingurita de zahar, 100 ml de suc de rosii, 100 ml de sos de migdale, o lingura de smantana si un praf sofran. Toate la un loc le dam doua - trei clocote, apoi cu acest sos ungem puiul pe platou. Peste sos, facem doua dungi albe cu smantana.
La sfarsit, decoram platoul cu felii de rosii, felii de lamaie si frunze de patrunjel. Puiul umplut se serveste cald.
Este un tort senzational de bun! De ce? Pentru ca e cu ciocolata .... :P iar iubitorii de ciocolata stiu despre ce vorbesc.
Desert tort cu crema de ciocolata si romGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa