Puiul umplut cu nuci si stafide este o mancare cu carne deosebita si delicioasa pentru care veti mai avea nevoie de sos din iaurt, orez, oua, patrunjel, coriandru si alte condimente.
Puiul umplut cu nuci si stafide este o mancare cu carne deosebita si delicioasa pentru care veti mai avea nevoie de sos din iaurt, orez, oua, patrunjel, coriandru si alte condimente. Curatam puiul de pielita si-l ungem cu sosul preparat. Punem 100 g unt la topit si apoi prajim puiul pe toate partile. 100 g orez cu bobul lung, fiert, il amestecam cu un ou fiert moale, taiat felii, o lingura de migdale tocate, o lingura de nuci tocate, o lingura de stafide, patrunjel tocat fin, sare si piper.
Aceasta este o reteta indiana.
Cu acest amestec, umplem puiul si il punem pe un platou. Turnam peste pui un sos facut din doua linguri de ulei de masline, 50 g unt, sare, piper, coriandru, o lingurita de zahar, 100 ml de suc de rosii, 100 ml de sos de migdale, o lingura de smantana si un praf sofran. Toate la un loc le dam doua - trei clocote, apoi cu acest sos ungem puiul pe platou. Peste sos, facem doua dungi albe cu smantana.
La sfarsit, decoram platoul cu felii de rosii, felii de lamaie si frunze de patrunjel. Puiul umplut se serveste cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii