Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se pune intr-o tigaie slanina taiata marunt, se topeste, se adauga ciupercile, apoi ficatul taiat felioare. Se ina
Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se pune intr-o tigaie slanina taiata marunt, se topeste, se adauga ciupercile, apoi ficatul taiat felioare. Se inabusa repede totul si se pipereaza. Se ia de pe foc, se adauga si miezul de piine, care s-a farimitat intre degete. Se adauga cimbrul (cernut), coniacul si oul bine batut. Se umple puiul, se coase deschizatura. Se unge pasarea cu unt si se frige la cuptor la foc iute, cca 40 minute, supraveghind mereu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa