Pui umplut in aspic

Daca vrei sa oferi musafirilor tai a mancare excelenta, pregateste pui umplut cu aspic. Aceasta reteta este usor de preparat.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 100 gr carne de porc
  • 100 gr carne de vitel sau 100 gr ficatei de pui
  • 1 ou
  • 240 gr slanina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pahar vin
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Daca vrei sa oferi musafirilor tai a mancare excelenta, pregateste pui umplut cu aspic. Aceasta reteta este usor de preparat. Carnea, inafara de cea de pui, se pune la tocat, se adauga oul, sare, piper, patrunjel verde fin tocat si se amesteca totul bine. Puiul se umple cu compozitia rezultata. Se leaga cu sfoara, se infasoara totul in slanina si se asaza intr-un vas, inconjurat cu bucatele de morcov si solzisori subtiri de ceapa. Se toarna apoi vinul, se adauga sare, boabe de piper, apoi se acopera si se introduce in cuptor sa fiarba o ora. Dupa ce s-a fiert bine, se scoate din cuptor, se desface din slanina, se scoate sfoara si se pune puiul intr-un vas oval si se acopera cu aspic. Se pune totul la rece pana a doua zi.


Se serveste rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu cacao de post

Zilele trecute tot ma uitam pe internet dupa niste retete de dulciuri de post.Cand am vazut pe pagina Laurei Sava acest chec...

Chec cu cacao de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca