Daca vrei sa oferi musafirilor tai a mancare excelenta, pregateste pui umplut cu aspic. Aceasta reteta este usor de preparat.
Daca vrei sa oferi musafirilor tai a mancare excelenta, pregateste pui umplut cu aspic. Aceasta reteta este usor de preparat. Carnea, inafara de cea de pui, se pune la tocat, se adauga oul, sare, piper, patrunjel verde fin tocat si se amesteca totul bine. Puiul se umple cu compozitia rezultata. Se leaga cu sfoara, se infasoara totul in slanina si se asaza intr-un vas, inconjurat cu bucatele de morcov si solzisori subtiri de ceapa. Se toarna apoi vinul, se adauga sare, boabe de piper, apoi se acopera si se introduce in cuptor sa fiarba o ora. Dupa ce s-a fiert bine, se scoate din cuptor, se desface din slanina, se scoate sfoara si se pune puiul intr-un vas oval si se acopera cu aspic. Se pune totul la rece pana a doua zi.
Se serveste rece.
Zilele trecute tot ma uitam pe internet dupa niste retete de dulciuri de post.Cand am vazut pe pagina Laurei Sava acest chec...
Chec cu cacao de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj