Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi. Pui pulpa intr-o cratita cu unturÄ
Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi.
Pui pulpa intr-o cratita cu untura si o lasi sa se
prajeasca pana se rumeneste.
Cand e gata, scoti pulpa, iar pe fundul cratitei asezi felii de slanina, felii de ceapa si de morcovi.
Deasupra se pune friptura usor rumenita.
Torni un pahar de vin si o lasi pe foc descoperita, pana scade aproape tot sosul.
Torni zeama de carne, adaugi o frunza de dafin, aco-
peri si lasi sa fiarba inabusit aproximativ 1 ora.
In acest timp, ungi pulpa de cateva ori cu zeama din vas. Cand friptura este patrunsa, cureti sosul de grasime si treci legumele prin sita.
Sosul strecurat il servesti langa friptura.
O salată uşoară şi frumos colorată e întotdeauna cea mai potrivită soluţie atunci când eşti în pană de idei...
Salată de paste cu somon afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj