Pulpa de berbec inabusita

Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi. Pui pulpa intr-o cratita cu unturÄ

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg pulpa de berbec
  • 50 g slanina afumata
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura
  • sare
  • piper
  • 3 cepe
  • 1 pahar cu vin alb
  • 11 zeama de carne
  • 1 frunza dafin

Mod de preparare

Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi.

Pui pulpa intr-o cratita cu untura si o lasi sa se

prajeasca pana se rumeneste.

Cand e gata, scoti pulpa, iar pe fundul cratitei asezi felii de slanina, felii de ceapa si de morcovi.

Deasupra se pune friptura usor rumenita.

Torni un pahar de vin si o lasi pe foc descoperita, pana scade aproape tot sosul.

Torni zeama de carne, adaugi o frunza de dafin, aco-

peri si lasi sa fiarba inabusit aproximativ 1 ora.

In acest timp, ungi pulpa de cateva ori cu zeama din vas. Cand friptura este patrunsa, cureti sosul de grasime si treci legumele prin sita.
Sosul strecurat il servesti langa friptura.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos