Se desface pulpa de curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea. Se da cu putina sare si piper. Se asza pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale
Se desface pulpa de curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea. Se da cu putina sare si piper. Se asza pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale fierte tari, se curata de coaja si taiate in jumatati. Se ruleaza friptura, se leaga frumos cu ata din bumbac, se stropeste cu ulei si se pune in tava cu grasime si putina apa la cuptor. Din timp in timp se stropeste friptura cu sosul din tava si se intoarce sa se rumeneasca. Mazarea se pune alaturi pe acelasi platou cu friptura, in mici tarte, intercalind si cepele de arpagic, care s-au aurit in putina grasime. Se indeparteaza ata de legatura si se taie friptura in felii.
Va prezint o alta varianta de preparare a borsului taranesc. Prima varianta este dupa carte si o gasiti aici ...
Bors taranesc de coada de vitel IIDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata