Curatati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se pune int
Curatati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si
presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se pune intr-o tava adanca, se adauga vinul, uleiul, foile dedafin, salvia si marinul.
Se curata ceapa se spala si se taia in 3-4 felii groase.
Capatanile de de jur-mprejur pulpei feliile de ceapa si jumatatile de usturoi cu partea taiata in jos. Puneti si o cana cu apa si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti pulpa la foc potrivit, pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos pe deasupra.
Alte retete de Pasti :
Friptura de miel coroana
Drob de miel
Pulpa de miel la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii