Curatati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se pune int
Curatati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si
presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se pune intr-o tava adanca, se adauga vinul, uleiul, foile dedafin, salvia si marinul.
Se curata ceapa se spala si se taia in 3-4 felii groase.
Capatanile de de jur-mprejur pulpei feliile de ceapa si jumatatile de usturoi cu partea taiata in jos. Puneti si o cana cu apa si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti pulpa la foc potrivit, pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos pe deasupra.
Alte retete de Pasti :
Friptura de miel coroana
Drob de miel
Pulpa de miel la cuptor
Mancarea aceasta e destinata strict celor ce iubesc gulia. Eu ma aflu printre acestia si avand niste gulii mari si frumoase...
Gulii umplute cu legume la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj