Curatati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se pune int
Curatati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si
presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se pune intr-o tava adanca, se adauga vinul, uleiul, foile dedafin, salvia si marinul.
Se curata ceapa se spala si se taia in 3-4 felii groase.
Capatanile de de jur-mprejur pulpei feliile de ceapa si jumatatile de usturoi cu partea taiata in jos. Puneti si o cana cu apa si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti pulpa la foc potrivit, pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos pe deasupra.
Alte retete de Pasti :
Friptura de miel coroana
Drob de miel
Pulpa de miel la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa