Pulpa de miel umpluta

Dezosezi pulpa de miel si o acoperi cu fasii de slanina groase de 1 cm. Separat, pui la fiert orezul si adaugi in apa 25 g unt. C

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg de pulpa de miel
  • 1 bucata slanina
  • 250 g orez
  • 250 g mazare
  • 3-4 morcovi
  • 2 ramurele menta
  • 15 cepe mici
  • putin mujdei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 ml supa de pasare
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dezosezi pulpa de miel si o acoperi cu fasii de slanina groase de 1 cm.

Separat, pui la fiert orezul si adaugi in apa 25 g unt. Cand este gata, pui orezul intr-un castron cu restul de unt, sare si piper si frunzele de menta tocate fin.

Se intinde compozitia peste carnea dublata cu slanina si se ridica marginile bucatilor de carne.

I se da o forma rotunda si se leaga cu ata rezistenta.

lei o cratita si pui uleiul de masline si mujdeiul de usturoi. Stropesti pulpa de miel cu supa de pasare, acoperi vasul si il dai la cuptor.

Lasi la foc potrivit pentru 40 de minute.
Cand e gata pui pe platou friptura si servesti cu garnitura din mazare, ceapa si morcovi, calite si fierte in ulei.

Puteti imbogati meniul de Paste cu retetele:

Pulpa de miel la cuptor

Pasca cu branza si cacao

Drob de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii