Dezosezi pulpa de miel si o acoperi cu fasii de slanina groase de 1 cm. Separat, pui la fiert orezul si adaugi in apa 25 g unt. C
Dezosezi pulpa de miel si o acoperi cu fasii de slanina groase de 1 cm.
Separat, pui la fiert orezul si adaugi in apa 25 g unt. Cand este gata, pui orezul intr-un castron cu restul de unt, sare si piper si frunzele de menta tocate fin.
Se intinde compozitia peste carnea dublata cu slanina si se ridica marginile bucatilor de carne.
I se da o forma rotunda si se leaga cu ata rezistenta.
lei o cratita si pui uleiul de masline si mujdeiul de usturoi. Stropesti pulpa de miel cu supa de pasare, acoperi vasul si il dai la cuptor.
Lasi la foc potrivit pentru 40 de minute.
Cand e gata pui pe platou friptura si servesti cu garnitura din mazare, ceapa si morcovi, calite si fierte in ulei.
Puteti imbogati meniul de Paste cu retetele:
Pulpa de miel la cuptor
Pasca cu branza si cacao
Drob de pui
Ingheta cu pepene galben este un deliciu de care trebuie sa ne bucuram in zilele caniculare.
Inghetata cu pepene galbenIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa