Carnea de porc se taie in bucati si se prajeste in ulei incins. Se adauga apa si se lasa sa se inabuse. Pentru sos: faina se amesteca pe foc cu zaharu
Carnea de porc se taie in bucati si se prajeste in ulei incins. Se adauga apa si se lasa sa se inabuse.
Pentru sos: faina se amesteca pe foc cu zaharul, se adauga uleiul si se lasa sa fiarba cu o cana de apa.
Portocalele se curata de coaja si de samburi si se desfac in felii, care se dau la cuptor intr-o tava unsa cu unt, timp de zece minute.
Dupa ce s-a inabusit carnea, se adauga sosul si pasta de tomate cu putina apa. Cand este aproape gata, se adauga portocalele, fara sa se mai amestece, ca sa nu se zdrobeasca fructele. Se mai lasa pe foc cinci minute si se adauga patrunjel sau marar taiat marunt. Cand este gata, se mai poate adauga si o lingura de smantana, subtiata cu putina apa.
Alte retete carne recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii