Aceasta reteta necesita pulpa de porc, varza, morcovi, pesmet, ceapa, vin, sare, ulei, usturoi, piper, salvie si boia.
Pulpa de porc umpluta cu varza este savuroasa. Pentru aceasta reteta cu carne de porc se spala pulpa de porc, apoi se taie, in asa fel incat sa se poata umple. Se condimenteaza, se stropeste cu ulei, se infasoara in folie si se baga la rece. Separat se fierb morcovii, apoi se maruntesc. Ceapa se caleste in ulei, se adauga peste ea morcovii si varza rosie tocata marunt. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si salvie. Se adauga pesmetul si se amesteca bine. Carnea se intinde, se umple cu compozitia de varza, se ruleaza, se infasoara cu ata si se pune in atva. Se stropeste cu vin, apa si putin ulei, se adauga boia si frunze de dafin, dupa care se introduce in cuptorul incins si se lasa la rumenit.
Pulpa de porc umpluta cu varza se serveste calda, cu salata verde.
Am primit cadou de la prietena mea Tatiana stiuca,asa ca iata ce a iesit ,multumesc Tatiana :)
Saramura de stiucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj