Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

Iti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o si nu vei regreta.

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • cate 1/2 de ardei gras rosu, galben si verde taiati cubulete
  • 150 g de carne tocata de porc
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 oua
  • 2 linguri de masline rondele
  • 100 g ciuperci tocate cubulete
  • 120 g cascaval dat pe razatoare
  • 1/2 legatura de patrunjel taiat marunt
  • 1/2 lingurita de cimbru uscat
  • 1/2 lingurita de boia dulce
  • putin ulei
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Intr-un castron incapator pune morcovul ras, ardeii, carnea de porc si usturoiul, rondelele de masline, ciupercile, cascavalul si patrunjelul, si asezoneaza cu boia, cimbru uscat, sare si piper. Sparge cele 2 oua deasupra si amesteca totul. 


Da pielea pulpelor la o parte, avand mare grija sa nu o rupi. Inlatura excesul de grasime si asezoneaza cu sare si piper. Umple-le apoi cu compozitia din castron si trage pielea la loc. Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si stropeste-le cu putin ulei. Introdu-le in cuptorul incins in prealabil, la 170 de grade. Cand s-au rumenit frumos deasupra intoarce-le si lasa-le sa se gateasca si dedesubt. Ca sa fii sigur ca pulpele sunt gatite perfect, verifica in zona osului.


Dupa ce au stat cca o ora si jumatate la cuptor, scoate-le si serveste-le alaturi de un piure de cartofi.


Hai sa-ti arat si cum arata in interior. Piele crocanta, pui perfect gatit si-o umplutura pe masura ! Ce altceva ti-ai mai putea dori?

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu biscuiti, crema de vanilie, mere si ciocolata

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Merisor...

Desert prajitura cu biscuiti, crema de vanilie, mere si ciocolata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca