Pulpa de vita la cuptor

Pulpa de vita se pune la oala de presiune impreuna cu celelalte ingrediente, mai putin pasta de tomate, se acopera cu apa si se fierbe cca. 30 minute.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 Kg pulpa de vita
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Pulpa de vita se pune la oala de presiune impreuna cu celelalte ingrediente, mai putin pasta de tomate, se acopera cu apa si se fierbe cca. 30 minute. Se scoate dupa ce s-a racit, se taie felii de 1cm. grisime si se aseaza in tava de cuptor. Din 150 ml. supa rezultata in urma fierberii si pasta de tomate, se prepara un sos care se toarna peste friptura. Se da la cuptorul incins la 200 grade cca. 15 minute.
Cu piure, orez, garnitura de diferitae legume etc.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert eclere cu crema de fructe de padure

M-am tot gândit ce desert să fac. Chiar dacă a fost o zi minunată de toamnă,nu prea am avut chef să mă complic...

Desert eclere cu crema de fructe de padure
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii