Pentru pulpa de vita la tava cu piure de cartofi carnea se curata si se spala. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea se sareaza si se condimenteaza.
Pentru pulpa de vita la tava cu piure de cartofi carnea se curata si se spala. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se aseaza intr-o tava cu ulei si apa si se inabusa la cuptor cca 1 ora. Din cand in cand se stropeste cu jiul format. Se scoate carnea, se raceste si se portioneaza.
Pulpa de vita la tava cu piure de cartofi se serveste calda, cu garnitura de piure si patrunjel verde deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii