Pulpa de vitel la tava

Se alege o pulpa, se da cu sare, se tine o jumatate de ora inainte de a fi pregatita. Se sterge bine cu o carpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg pulpa vaca
  • unt

Mod de preparare

Se alege o pulpa, se da cu sare, se tine o jumatate de ora inainte de a fi pregatita. Se sterge bine cu o carpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt sau untura, se da la cuptor la foc potrivit o ora si jumatate. Se unge din timp in timp cu zeama care o lasa. Se taie felii si se serveste.
Cu cartofi sau legume

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu ciocolata

Mmmmmmmmmmmm....minunat de ciocolatoase!

Briose cu ciocolata
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise