Pulpa de vitel simpla la tava

Pentru pulpa de vitel la tava se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se da sare, se tine o jumatate de ora, se pune apoi in tava, se unge cu unt sau cu untura.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 500 kg carne
  • 1 lingura untura
  • sare.

Mod de preparare

Pentru pulpa de vitel la tava se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se da sare, se tine o jumatate de ora, se pune apoi in tava, se unge cu unt sau cu untura si se da la cuptor la foc potrivit. Se tine o ora si jumatate. Se unge din timp in timp cu zeama pe care o lasa. Se taie felii.


Pulpa de vitel la tava se serveste cu cartofi sau cu legume si cu sosul din cratita scurs de grasime si fiert cu o Iingura de apa.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Budinca cu fidea si branza de vaci

Budinca cu fidea si branza de vaci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca