Pentru pulpa de vitel la tava se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se da sare, se tine o jumatate de ora, se pune apoi in tava, se unge cu unt sau cu untura.
Pentru pulpa de vitel la tava se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se da sare, se tine o jumatate de ora, se pune apoi in tava, se unge cu unt sau cu untura si se da la cuptor la foc potrivit. Se tine o ora si jumatate. Se unge din timp in timp cu zeama pe care o lasa. Se taie felii.
Pulpa de vitel la tava se serveste cu cartofi sau cu legume si cu sosul din cratita scurs de grasime si fiert cu o Iingura de apa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa