Pentru pulpa impanata de vitel morcovii si telina se curata, se spala, se taie fasii (pentru impanat) si felii (pentru sos). Usturoiul se curata si se spala.
Pentru pulpa impanata de vitel morcovii si telina se curata, se spala, se taie fasii (pentru impanat) si felii (pentru sos). Usturoiul se curata si se spala. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pulpa se spala, se impaneaza cu telina, morcovi, slanina, usturoi. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pulpa impanata se frige in cuptor intr-o tava cu ulei, 100 ml apa, morcovi, telina, ceapa, enibahar, sare si piper dupa gust. Carnea se rumeneste pe ambele parti, se scoate separat. In jiul ramas se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, 25 ml vin, 200 ml apa fiarta si se fierbe cca 10-12 minute. La final, se adauga restul de vin si zahar.
Pulpa impanata de vitel se serveste calda, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa