Se pun pulpele la cuptor cu apa, ulei, vin si mirodenii orezul de fierbe 1 masura orez 2 masuri de apa, 10 minute dupa care se lasa orezul sa absoarba
Se pun pulpele la cuptor cu apa, ulei, vin si mirodenii orezul de fierbe 1 masura orez 2 masuri de apa, 10 minute dupa care se lasa orezul sa absoarba restul de apa. Cand pulpele mai au cam 10 minute pana sa fie bune de mancat se pune orezul in tava langa ele. Cand totul e gata se scoate orezul si se pune intr-un castronel care se rastoarna apoi pe farfurie.
Alte retete recomandate
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti