Se pun pulpele la cuptor cu apa, ulei, vin si mirodenii orezul de fierbe 1 masura orez 2 masuri de apa, 10 minute dupa care se lasa orezul sa absoarba
Se pun pulpele la cuptor cu apa, ulei, vin si mirodenii orezul de fierbe 1 masura orez 2 masuri de apa, 10 minute dupa care se lasa orezul sa absoarba restul de apa. Cand pulpele mai au cam 10 minute pana sa fie bune de mancat se pune orezul in tava langa ele. Cand totul e gata se scoate orezul si se pune intr-un castronel care se rastoarna apoi pe farfurie.
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa