Se sareaza si se pipereaza pulpele. Separat,s e toaca marunt ceapa, merele se taie cubulete, telina si morcovii se taie marunt. Se calesc apoi in ulei
Se sareaza si se pipereaza pulpele. Separat, se toaca marunt ceapa, merele se taie cubulete, telina si morcovii se taie marunt. Se calesc apoi in ulei, se adauga bulionul si se stinge totul cu vin si jumatate din cantitatea de supa. Se adauga apoi foaia de dafin. Se asaza pulpele deasupra, se ung cu unt topit si se coc 3-4 ore in cuptor. Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava. Separat, se pun prunele la inmuiat 15 minute, in 100 ml apa fierbinte, amestecata cu coniac. Se incalzesc prunele in sos, apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Placinta cu carne
Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii