Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera

Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat. Apoi am pus deasupra usturoiul, ot

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de iepure - 4 pulpe de iepure
  • salvie - multa salvie
  • pentru ca trebuie sa se simta
  • 3 catei de usturoi
  • ulei extravirgin de masline
  • otet
  • sare
  • piper
  • Am pus cam 175 ml de ulei si o idee mai mult de otet

Mod de preparare

Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat.

Apoi am pus deasupra usturoiul, otetul si uleiul.

Am completat cu apa pana ce s-a acoperit carnea.

Am pus salvia si am pus oala la foc mic pentru o ora, cu capacul pus.

Dupa o ora, s-a format si sosul.

Pofta buna si nu uitati: ca sa faceti reteta asta aveti nevoie de multa salvie! E fundamentala!
Pofta buna!

Reteta Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera a fost propusa de any_annette pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de iepure gasiti aici:

Iepure sicilian ,

Iepure cu ciuperci si smantana ,

Friptura de iepure cu legume .

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Shakshuka cu rosii

Shakshuka cu rosii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii