Pulpe de iepure salbatic cu caise

Inmoaie vasul roman pentru 20 de minute in apa rece. Spala pulpele si condimenteaza-le cu piper. Curata si toaca usturoiul. Incinge uleiul si prajeste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 4 pulpe de iepure salbatic
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 2 linguri chimen
  • 1 foaie de dafin
  • 150 ml vin alb
  • ½ l supa de carne din cub
  • 150 ml sos de soia
  • 2 linguri miere
  • 600 g cartofi
  • 2 fire de praz
  • 4 fire de telina
  • 100 g caise uscate

Mod de preparare

Inmoaie vasul roman pentru 20 de minute in apa rece. Spala pulpele si condimenteaza-le cu piper. Curata si toaca usturoiul. Incinge uleiul si prajeste bine pulpele pe ambele parti. Adauga usturoi, cimbru, chimen, foaie de dafin, toarna vin si fierbe totul. Adauga supa, sos de soia si miere. Toarna totul in vasul roman. Aseaza-l in cuptorul rece, incalzeste-l la 200 de grade si prajeste pulpele 30 de minute. Intre timp curata cartofii si prazul, spala legumele si taie-le bucatele, respectiv rondele. Dupa 30 de minute aseaza legumele peste pulpe si prajeste-le inca 30 de minute.
Alte retete recomandate

Vinete maioneza

Supa ciuperci

Ciuperci maioneza

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...