Pulpe de pui cu legume este o mancare clasica, mereu la indemana, o mancare completa ce ne da energie in zilele reci.
Pulpele de pui se spala, se sareaza se ung cu ulei de masline si se dau prin rozmarin. Se incinge grill-ul si se pun pulpele de pui. Se intorc pe ambele parti, pentru a se rumeni.
Avocado se curata, i se scoate samburele si se taie feliute mici. Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de lamaie, atat pentru gust, cat si pentru a nu se oxida.
Intr-o tigaie wok, punem sa sa topeasca untul, adaugam amestecul chinezesc de legume, avocado si condimentele pentru wok. Lasam aproximativ 10 minute, dupa care oprim focul.
Pentru aceasta reteta mi-ar fi de folos functiile fierbere innabusita si coacere ale aparatului Philips Multicooker – STEW si BAKE.
Se serveste calda!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa