Pulpe de pui cu vin si smantana

Pulpele de pui cu vin si smantana este o mancare de carne delicioasa. Se servesc calde cu cartofi. 6 bucati de pulpe se pun la rumenit in unt cu 2 cepe tocate marunt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati de pulpe
  • unt
  • 2 cepe
  • 200 ml de vin
  • 200 ml de apa si
  • o lingura de pasta de tomate
  • doua linguri de smantana
  • frunze de telina tocate marunt.

Mod de preparare

Pulpele de pui cu vin si smantana este o mancare de carne delicioasa. 6 bucati de pulpe se pun la rumenit in unt cu 2 cepe tocate marunt. Stingem cu 200 ml de vin, 200 ml de apa si o lingura de pasta de tomate. Dupa cateva clocote adaugam o lingura de Secretul Gustului, iar la ultimul clocot, adaugam doua linguri de smantana si decoram cu frunze de telina tocate marunt.


Pulpele de pui cu vin si smantana se servesc calde cu cartofi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii