Pulpele de pui cu vin si smantana este o mancare de carne delicioasa. Se servesc calde cu cartofi. 6 bucati de pulpe se pun la rumenit in unt cu 2 cepe tocate marunt.
Pulpele de pui cu vin si smantana este o mancare de carne delicioasa. 6 bucati de pulpe se pun la rumenit in unt cu 2 cepe tocate marunt. Stingem cu 200 ml de vin, 200 ml de apa si o lingura de pasta de tomate. Dupa cateva clocote adaugam o lingura de Secretul Gustului, iar la ultimul clocot, adaugam doua linguri de smantana si decoram cu frunze de telina tocate marunt.
Pulpele de pui cu vin si smantana se servesc calde cu cartofi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii