Pulpe de pui in sos de bere

O cina reusita este o cina compusa dintr-o mancare usoara. Iar pulpele de pui in sos de bere pot fi considerate o mancare usoara.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui;
  • 200 ml bere bruna (daca nu va place
  • puteti folosi bere blonda);
  • 100 gr masline (cele mai gustoase sunt cele de tip kalamata);
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Mod de preparare:
Pulpele se spala, se sterg si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se unge o tava cu putin unt, se pun pulpele impreuna cu maslinele si berea si se dau la cuptor circa o ora.


Pulpele se servesc impreuna cu garnitura de legume, de orez sau mamaliguta.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele de soia cu legume

Chiftele de soia cu legume
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos