Pulpe de pui in sos picant

Intr-un vas de Jena se aseaza 8 pulpe de pui , sarate si piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 minute. Se prepara sosul: ceapa curatata si t

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri de ketchup
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dl. vin alb
  • 1 lingura mustar
  • nucsoara dupa gust
  • busuioc verde sau 1 lingurita de busuioc uscat

Mod de preparare

Intr-un vas de Jena se aseaza 8 pulpe de pui , sarate si piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 minute.

Se prepara sosul: ceapa curatata si taiata marunt se caleste in 2 linguri ulei, se adauga 2 linguri ketchup, sare si piper dupa gust, 2 catei de usturoi zdrobiti, 1 dl. vin alb, 1 lingura de mustar, 1 lingurita nucsoara si 1 lingurita busuioc. Se scot pulpele din cuptor, se ung cu acest sos si se pun din nou la cuptor pana se patrund si se rumenesc.
Se servesc cu diferite garnituri: cartofi natur, piure de cartofi, orez in amestec cu legume, paste fainoase(taietei lati) si salate sau muraturi si cu vin alb.

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu jeleu de ciocolata si de fructe

Acolo unde exista dragoste adevarata, in orice moment, in orice imprejurare, ea poate fi omagiata, pastrata, declarata,...

Tort cu jeleu de ciocolata si de fructe
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii