Pulpe de pui in sos picant

Intr-un vas de Jena se aseaza 8 pulpe de pui , sarate si piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 minute. Se prepara sosul: ceapa curatata si t

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri de ketchup
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dl. vin alb
  • 1 lingura mustar
  • nucsoara dupa gust
  • busuioc verde sau 1 lingurita de busuioc uscat

Mod de preparare

Intr-un vas de Jena se aseaza 8 pulpe de pui , sarate si piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 minute.

Se prepara sosul: ceapa curatata si taiata marunt se caleste in 2 linguri ulei, se adauga 2 linguri ketchup, sare si piper dupa gust, 2 catei de usturoi zdrobiti, 1 dl. vin alb, 1 lingura de mustar, 1 lingurita nucsoara si 1 lingurita busuioc. Se scot pulpele din cuptor, se ung cu acest sos si se pun din nou la cuptor pana se patrund si se rumenesc.
Se servesc cu diferite garnituri: cartofi natur, piure de cartofi, orez in amestec cu legume, paste fainoase(taietei lati) si salate sau muraturi si cu vin alb.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca de macrou

Prima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...

Zacusca de macrou
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii