Se piseaza usturoiul si se pune peste margarina. Se pun condimentele, se desface pielea de pe pulpe, formand un fel de buzunar si punem o lingura de
Se piseaza usturoiul si se pune peste margarina. Se pun condimentele, se desface pielea de pe pulpe, formand un fel de buzunar si punem o lingura de amestec de margarina cu condimente. Nivelam cat de cat uniform pe pulpa. Se pun cateva picaturi de ulei pe fiecare pulpa, pentru a se prinde condimentele cu care le-am uns.Se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor. Cand carnea e fiarta se indeparteaza capacul sau folia.
Se scurge o mare parte din sosul lasat intr-un vas, dar nu in intregime pentru ca se lasa inca un pic in cuptor sa se rumeneasca.
Sosul de la pulpe poate fi folosit pentru a face carofii de la garnitura.
Alte retete recomandate:
simplu si bun,alaturi de o cafea sau o cana de lapte...imaginile finale nu sunt prea luminoase pentru ca a fost foarte...
Prajitura cu visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.