Pulpe de pui la cuptor

Se piseaza usturoiul si se pune peste margarina. Se pun condimentele, se desface pielea de pe pulpe, formand un fel de buzunar si punem o lingura de

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 3 linguri de margarina sau unt
  • o ligura de condimente la alegere
  • cativa catei de usturoi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul si se pune peste margarina. Se pun condimentele, se desface pielea de pe pulpe, formand un fel de buzunar si punem o lingura de amestec de margarina cu condimente. Nivelam cat de cat uniform pe pulpa. Se pun cateva picaturi de ulei pe fiecare pulpa, pentru a se prinde condimentele cu care le-am uns.Se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor. Cand carnea e fiarta se indeparteaza capacul sau folia.

Se scurge o mare parte din sosul lasat intr-un vas, dar nu in intregime pentru ca se lasa inca un pic in cuptor sa se rumeneasca.

Sosul de la pulpe poate fi folosit pentru a face carofii de la garnitura.

Alte retete recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!