Pulpe de pui la gratar

Amestecam condimentele cu usturoiul pisat. Dezosam pulpele de pui si le ungem cu amestecul de condimente. Inmuiem pulpele in ulei si le punem la mac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de pui pe persoana
  • 100 g slanina afumata
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri mustar
  • rozmarin
  • 1 catel usturoi

Mod de preparare

Amestecam condimentele cu usturoiul pisat.

Dezosam pulpele de pui si le ungem cu amestecul de condimente.

Inmuiem pulpele in ulei si le punem la macerat intr-un vas inchis in frigider.

Le preparam pe carbuni, punem o folie de aluminiu pe gratar si pozitionam slanina afumata pe ea.

Prajim pulpele in untura topita 30 de minute.
Alte retete recomandate

Tocanita de vita

Tochitura pui

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...