Amestecam condimentele cu usturoiul pisat. Dezosam pulpele de pui si le ungem cu amestecul de condimente. Inmuiem pulpele in ulei si le punem la mac
Amestecam condimentele cu usturoiul pisat.
Dezosam pulpele de pui si le ungem cu amestecul de condimente.
Inmuiem pulpele in ulei si le punem la macerat intr-un vas inchis in frigider.
Le preparam pe carbuni, punem o folie de aluminiu pe gratar si pozitionam slanina afumata pe ea.
Prajim pulpele in untura topita 30 de minute.
Alte retete recomandate
Tocanita de vita
Tochitura pui
Dovlecei umpluti
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti