Pulpe de pui la gratar

Amestecam condimentele cu usturoiul pisat. Dezosam pulpele de pui si le ungem cu amestecul de condimente. Inmuiem pulpele in ulei si le punem la mac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de pui pe persoana
  • 100 g slanina afumata
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri mustar
  • rozmarin
  • 1 catel usturoi

Mod de preparare

Amestecam condimentele cu usturoiul pisat.

Dezosam pulpele de pui si le ungem cu amestecul de condimente.

Inmuiem pulpele in ulei si le punem la macerat intr-un vas inchis in frigider.

Le preparam pe carbuni, punem o folie de aluminiu pe gratar si pozitionam slanina afumata pe ea.

Prajim pulpele in untura topita 30 de minute.
Alte retete recomandate

Tocanita de vita

Tochitura pui

Dovlecei umpluti

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Paine de casa si doi ani de bucataras

Parca ieri mi-am facut si eu cont aici, ce repede a trecut timpul! Si parca va cunosc de un car de ani, asa mi se pare...

Paine de casa si doi ani de bucataras
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii