Pulpe de pui la gratar cu cartofi prajiti

Se spala pulpele superioare, se usuca apoi se condimenteaza cu condiment pentru pui. Se incinge gratarul, se pun pulpele pe el si se frig pe ambele p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pu
  • 4 cartofi
  • 250ml ulei
  • condimente

Mod de preparare

Se spala pulpele superioare, se usuca apoi se condimenteaza cu condiment pentru pui.

Se incinge gratarul, se pun pulpele pe el si se frig pe ambele parti. Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie in felii subtiri, se usuca bine cu un servet, apoi se pun intr-o cratita cu ulei incins si se lasa sa se prajeasc. Cand sunt rumeniti se scot cu o paleta speciala, se lasa sa se scurga bine de ulei, se pun pe un platou si se sareaza dupa gust.


Pulpele se servesc calde cu garnitura de cartofi prajiti ornati cu ketchup sau branza rasa.

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu afine si struguri

Briose cu afine si struguri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca