Pulpe de pui la gratar cu cartofi prajiti

Se spala pulpele superioare, se usuca apoi se condimenteaza cu condiment pentru pui. Se incinge gratarul, se pun pulpele pe el si se frig pe ambele p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pu
  • 4 cartofi
  • 250ml ulei
  • condimente

Mod de preparare

Se spala pulpele superioare, se usuca apoi se condimenteaza cu condiment pentru pui.

Se incinge gratarul, se pun pulpele pe el si se frig pe ambele parti. Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie in felii subtiri, se usuca bine cu un servet, apoi se pun intr-o cratita cu ulei incins si se lasa sa se prajeasc. Cand sunt rumeniti se scot cu o paleta speciala, se lasa sa se scurga bine de ulei, se pun pe un platou si se sareaza dupa gust.


Pulpele se servesc calde cu garnitura de cartofi prajiti ornati cu ketchup sau branza rasa.

Alte retete recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!