Pulpe de pui prajite

Pulpe de pui se pot face in multe feluri, insa prajite se fac cel mai repede, sunt gustoase si satioase. Daca le mai insotim si de niste cartofi prajiti am satisfacut si pofta de "fast-food".

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 1 lamaie
  • 3 catei usturoi
  • ulei
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Curatam pulpele si le spalam bine. Le stergem cu un prosop de bucatarie si le crestam. Amestecam zeama de lamaie cu sarea, piperul, boiaua de ardei, usturoiul pisat si un pic de ulei.
Asezam pulpele in tava si turnam amestecul de condimente peste pulpe. Acoperim cu folie alimenatara si dam la frigider 1 ora. Scoatem tava de la frigider luam folia alimentara adaugam foaia de dafin si 1 cana de apa si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.


Am servit pulpele prajite impreuna cu cartofi pai si sos de usturoi cu iaurt, dar se pot servi si cu un sos iutel de la Bunatati din natura.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu afine si struguri

Briose cu afine si struguri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca