Pulpe de pui si carne de porc la gratar

Pentru pulpe de pui si carne de porc la gratar se taie carnea si se amesteca cu toate ingredientele. Se lasa la rece, acoperit, 24 de ore.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg pulpe de pui
  • usor crestate
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura delicat
  • 1 lingura de usturoi
  • 1 lingura paprika
  • piper

Mod de preparare

Pentru pulpe de pui si carne de porc la gratar se taie carnea si se amesteca cu toate ingredientele.
Se lasa la rece, acoperit, 24 de ore.
Se face pe gratar .


Pulpele de pui si carnea de porc la gratar se servesc cu o bere rece.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...