Se dezoseaza pulpele de pui cu un cutit ascutit, se condimenteaza si se pun deoparte. Prunele se fierb timp de cateva minute pana cand fructele de inm
Se dezoseaza pulpele de pui cu un cutit ascutit, se condimenteaza si se pun deoparte. Prunele se fierb timp de cateva minute pana cand fructele de inmoaie putin. Se scot semintele din prune si se taie bucati mici, si merele inabusite se zdrobesc putin.
In fiecare pulpa in locul osului se pune un fruct, dupa care se inveleste in pulpa. Se prind pulpele si se pun in tava. Se condimenteaza, se toarna vinul si se acopera.
Se prajeste in cuptorul incalzit timp de 45 de minute, dupa care se indeparteaza stratul de deasupra si se lasa pana se rumeneste. Zeama de pe carne se pune intr-un vas si se amesteca cu smantana si coniacul.
Se serveste cu garnitura orez cu stafide si sos.
Alte mancaruri retete recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa