Pulpe imbracate

Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara. Intr-o tigaie am pus putin ulei, am pus pulpele acolo le-a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 1 lingura de pateu de pui sau de care avem prin casa
  • 1 lingura de pesmet
  • 1 paharel de vin alb
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • aluat de foietaj
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara.

Intr-o tigaie am pus putin ulei, am pus pulpele acolo le-am dat cu sare si piper si le-am prajit putin.Apoi le iau deoparte pe un castron.

In aceasi tigaie prajesc ceapa taiata marunt.

Intr-un bol spargem un ou, punem pesmetu, pateul, paharelul de vin, sarea si piperul si amestecam bine adaugam ceapa prajita si mixam totul bine pana obtinem o crema.

Luam aluatul de foietaj il intindem bine pe masa si il impartim in 4 bucatele patrate.Punem in fiecare patrat pulpele de pui si le pictam cu crema obtinuta.

Apoi le inchidem cu aluatul bine de tot sa nu se desfaca si le ungem cu al 2 ou batut bine.

Apoi le dam la cuptor la 180 grade circa 40 de minute.


Se pot servi cu sos de rosii.

Pofta buna!

Reteta Pulpe imbracate a fost propusa de Sup3rba pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de pui gasiti aici:

Piept de pui in sos cu acordeoane de cartofi,

Pui cu sos de vin si mustar,

Pui cu rosii

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...