Pulpe umplute

Se incepe cu pragatirea umpluturii: se caleste un pic ceapa, se adauga orezul si un pic de apa, apoi morcovul dat prin razatoare, se adauga ardeiul g

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • doua pulpe marisoare
  • Pentru mplutura:
  • 1 ceapa mijlocie
  • un morcov
  • doua ciuperci proaspete
  • un ardei gras rosu
  • trei linguri de orez
  • o rosie
  • patrunjel si marar verde
  • piper
  • sare
  • o lamaie
  • ata si scobitoare

Mod de preparare

Se incepe cu pragatirea umpluturii: se caleste un pic ceapa, se adauga orezul si un pic de apa, apoi morcovul dat prin razatoare, se adauga ardeiul gras, ciupercile, rosia, se sareaza se pipereaza. Se dezoseaza pulpele si se umpla cu umplutura respectiva, fixindu-se cu scobitori si se trece ata printre ele

Se stoarce o lamaie, se toara un pic de ulei si se adauga un pic de apa. Le-am introdus la cuptor, la 160 C.


Am servit cu cartofi natur si salata de ridichi cu morcovi

Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,

Pulpe de pui umplute cu orez,

Cartofi taranesti a la bunica cu pulpe de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...