Se opareste purcelul si se curata cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pina cind devine alb cum e
Se opareste purcelul si se curata cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pina cind devine alb cum e coala de hirtie. Se sareaza.
Daca se pune la tava, se aseaza mai intii pe fundul tavii mici betisoare, improvizind astfel un gratar, ca sa nu se lipeasca.
Daca se pune la frigare, se asaza mai intii frigarea pe carbuni, pina se inroseste. Apoi se introduce in purcel si se baga la cuptor.
Se unge din cind in cind cu untdelemn fin si, cind s-a rumenit pielea, cu rom.
Ca salata e recomandabila varza rosie cu otet de vin si untdelemn bun, sau andivele. Se serveste cu vin alb sec
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura