Purcel umplut

Se curata si se spala purcelul punind apoi in el umplutura: se fierb maruntaiele (fcatul, inima si plaminii); in apa in care au fiert se pune 100

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 purcel de lapte
  • 100 gr orez
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • o lingurita verdeata
  • tocata
  • 1/2 lingura untura

Mod de preparare

Se curata si se spala purcelul punind apoi in el umplutura: se fierb

maruntaiele (fcatul, inima si plaminii); in apa in care au fiert se pune 100

gr orez sa fiarba; maruntaiele reci se toaca marunt, se amesteca bine cu 2

cepe tocate si prajite, cu sare, piper, verdeata tocata, apoi cu orezul

fiert. Se pot pune si castane fierte.

Se umple purcelul, se coase bine si se asaza pe gratra de lemne in tava,

frigindu-se la cuptor, ca 2 ore.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Crumble cu piersici

Crumble in sus, crumble in jos, doar eu n-am facut niciodata asa ceva. Deci era cazul sa pun mana la treaba, nu credeti? Mai...

Crumble cu piersici
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise