Fileurile din pulpa de curcan le asezam in kukta. Turnam peste ele atatea pahare de apa, incat sa le acopere. Adaugam atatea linguri de Vegeta, cate
Fileurile din pulpa de curcan le asezam in kukta.
Turnam peste ele atatea pahare de apa, incat sa le acopere. Adaugam atatea linguri de Vegeta, cate pahare de apa au fost. Condimentam (se recomanda: leustean, piper Seciuan, frunze de telina).
Se fierbe 11 ore. Intre timp fierbem atatea oua tari, cate fileuri de pulpa au fost puse la fiert.
In apa fierbinte punem ouale fara coaja.
Daca s-a racit, scoatem carnea si o asezam gramajoare. Taiem ouale felii si le punem pe fundul vasului in care vom pune racitura. Peste oua asezam carnea, apoi turnam aspicul.
Se pune la racit.
Se serveste cu felii de lamaie.
Alte retete Placinta cu spanac si carne pui Salata din piept de pui cu ciuperci
Piept de pui cu sos gorgonzola si smantana de gatit Desi poate suna a un preparat sofisticat, nu este deloc asa! In plus se...
Piept de pui cu sos gorgonzola si smantana de gatitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa