Racituri de curcan

Fileurile din pulpa de curcan le asezam in kukta. Turnam peste ele atatea pahare de apa, incat sa le acopere. Adaugam atatea linguri de Vegeta, cate

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fileuri din pulpa de curcan
  • oua
  • Vegeta
  • condimente

Mod de preparare

Fileurile din pulpa de curcan le asezam in kukta.

Turnam peste ele atatea pahare de apa, incat sa le acopere. Adaugam atatea linguri de Vegeta, cate pahare de apa au fost. Condimentam (se recomanda: leustean, piper Seciuan, frunze de telina).

Se fierbe 11 ore. Intre timp fierbem atatea oua tari, cate fileuri de pulpa au fost puse la fiert.

In apa fierbinte punem ouale fara coaja.

Daca s-a racit, scoatem carnea si o asezam gramajoare. Taiem ouale felii si le punem pe fundul vasului in care vom pune racitura. Peste oua asezam carnea, apoi turnam aspicul.

Se pune la racit.


Se serveste cu felii de lamaie.

Alte retete Placinta cu spanac si carne pui Salata din piept de pui cu ciuperci

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii