Ragout Bologna

Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 350 gr carne de vita
  • 120 gr carne de porc
  • 120 gr carne de vitel
  • o ceapa taiata felii
  • un morcov taiat felii
  • o radacina telina taiata in bucati mici
  • un catel usturoi
  • o cana si un sfert de apa
  • o lingurita bulion
  • un sfert de lingurita de sare
  • un praf de piper
  • 120 gr ciuperci
  • taiate
  • jumatate de cana smintina groasa
  • 2 bucati de ficat de pui taiat bucati

Mod de preparare

Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s-a evaporat. Se sareaza si pipereza, se adauga bulionul si suficienta apa cit sa acopere carnea. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc o ora. Se adauga ciupercile si ficatul de pui si se mai lasa 15 minute.
Inainte de servire se adauga smintina.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...