In ulei fierbinte se caleste ceapa rosie tocata marunt, apoi se adauga carnea taiata cubulete. Se caleste impreuna pe foc puternic, se amesteca mereu,
In ulei fierbinte se caleste ceapa rosie tocata marunt, apoi se adauga carnea taiata cubulete. Se caleste impreuna pe foc puternic, se amesteca mereu, se sareaza, se pipereaza si se toarna vinul. Se incorporeaza afinele si se continua fierberea. Cand carnea este patrunsa, se presara patrunjelul tocat, se amesteca bine si se adauga 5cl. de brandy, pe care se aprinde cu un chibrit, flamband astfel preparatul.
Se pregateste garnitura: cartofii curatati- se alege cartofi nu prea mari- se lasa intregi si se fierbe in apa sarata, se scurge si se trece prin unt topit amestecat cu patrunjel verde tocat.
Pe un platou se aseaza cartofii, iar alaturi se pune ragout-ul de muschi de porc ornat cu fire de patrunjel verde. Se insoteste preparatul de un vin rosu sec.
O nebunie de arome si-un miros de-ti vine sa mananci si tava-n care s-au copt...M-au bantuit toata noaptea cornurile astea si...
Desert cornuri cu nuca si gem de pruneIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa