Ragu de pasare

Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se a

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g morcovi
  • 500 g broccoli
  • 2 cepe
  • 3 fileuri piept de pui fara piele
  • 2 lingurite boia
  • o lingura de unt
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 200 ml supa de legume instant
  • o lingura suc de lamiie
  • 2 lingurite amidon
  • o lingura smantana
  • o conserva porumb
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se amesteca sucul de lamaie cu amidon si se inglobeaza in sos impreuna cu smantana. Carnea se pudreaza cu boia, se prajeste in ulei incins, se scoate si se condimenteaza. Se adauga in cratita cu legume carnea si se lasa sa dea cateva clocote.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...