Ragu de pasare

Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se a

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g morcovi
  • 500 g broccoli
  • 2 cepe
  • 3 fileuri piept de pui fara piele
  • 2 lingurite boia
  • o lingura de unt
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 200 ml supa de legume instant
  • o lingura suc de lamiie
  • 2 lingurite amidon
  • o lingura smantana
  • o conserva porumb
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se amesteca sucul de lamaie cu amidon si se inglobeaza in sos impreuna cu smantana. Carnea se pudreaza cu boia, se prajeste in ulei incins, se scoate si se condimenteaza. Se adauga in cratita cu legume carnea si se lasa sa dea cateva clocote.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...