Carnea de gaina se taie bucati care se dau prin faina. Ceapa taiata felii subtiri, bucatile de carne precum si ardeii grasi taiati fasii se asaza int
Carnea de gaina se taie bucati care se dau prin faina. Ceapa taiata felii subtiri, bucatile de carne precum si ardeii grasi taiati fasii se asaza intr-un vas cu unt. Se acopera vasul cu un capac si se baga la cuptor, la foc mic. Se toarna apa din cand in cand si se adauga sare. Dupa ce a fiert carnea, se scoate din cuptor si se adauga deasupra mujdei.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Placinta de dovleac
Aromat, pufos si delicios! Nu uitati, sa faceti si voi, intr-o zi de post cand nu mai aveti idei ;)
Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj