Rasol de pasare cu hrean si smantana

Pentru rasolul de pasare cu hrean si smantana se fierbe carnea cu zarzavat si sare, apoi se scoate din supa. Carnea se portioneaza pe farfurii, iar deasupra se pune hreanul cu smantana.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg carne de pasare
  • 1 kg de zarzavat (morcov
  • patrunjel
  • ceapa)
  • 1 kg smantana
  • 3 radacini de hrean

Mod de preparare

Pentru rasolul de pasare cu hrean si smantana se fierbe carnea cu zarzavat si sare, apoi se scoate din supa. Carnea se portioneaza pe farfurii, iar deasupra se pune hreanul cu smantana si cu patrunjel tocat. Hreanul se rade pe razatoarea mica si se pune intr-o cratita, care se da pe plita la incalzit, dupa care il stropim cu putin otet, sare si putin zahar. Dupa ce s-a racit, il amestecam cu smantana, apoi decoram cu patrunjel tocat.


Rasolul de pasare cu hrean si smantana se serveste rece, decorat cu patrunjel tocat.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca