Pentru rasolul de pasare cu hrean si smantana se fierbe carnea cu zarzavat si sare, apoi se scoate din supa. Carnea se portioneaza pe farfurii, iar deasupra se pune hreanul cu smantana.
Pentru rasolul de pasare cu hrean si smantana se fierbe carnea cu zarzavat si sare, apoi se scoate din supa. Carnea se portioneaza pe farfurii, iar deasupra se pune hreanul cu smantana si cu patrunjel tocat. Hreanul se rade pe razatoarea mica si se pune intr-o cratita, care se da pe plita la incalzit, dupa care il stropim cu putin otet, sare si putin zahar. Dupa ce s-a racit, il amestecam cu smantana, apoi decoram cu patrunjel tocat.
Rasolul de pasare cu hrean si smantana se serveste rece, decorat cu patrunjel tocat.
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspeteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj