Rasol de vaca cu legume

Rasol de vaca cu legume se face foarte usor. Trebuie sa folositi carne de vita de cea mai buna calitate.

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina mai mica
  • 3 cartofi
  • 1 legatura verdeata

Mod de preparare

Se spala carnea de vaca, si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a dat in fiert se spumeaza, cat este nevoie. Dupa 2 ore se adauga ceapa, morcovii, si telina si se continua fierberea inca 1 ora. Dupa ce carnea este fiarta se scoate din supa si se taie felii. Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb separat in apa cu sare. Morcovii si telina se taie cuburi.
La servit la fiecare felie de carne se adauga o cantitate de legume fierte.


Rasol de vaca cu legume se poate servi cu hrean si cu otet.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Pogacele cu branza si seminte

Perfecte de rontait 

Pogacele cu branza si seminte
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii