Rasol de vita cu carpaccio de dovleac

• asezonati rasolul • folosind aparatul de vidat FoodSaver, vidati rasolul impreuna cu cimbrul, untul, stock-ul de vita (supa

Portii
1
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
900 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rasol de vita - 1 buc (200 g, 3 cm)
  • cimbru - 1 crenguta
  • unt - 25 g
  • stock de vita (optional) - 100 ml
  • dovleac placintar - cca 100 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare


• asezonati rasolul
• folosind aparatul de vidat FoodSaver, vidati rasolul impreuna cu cimbrul, untul, stock-ul de vita (supa concentrata de vita) si un servetel pentru a absorbi sucul in exces 
• introduceti-l in aparatul de gatire in vid SousVide la 65⁰C pentru 15 ore;
• curatati dovleacul si taiati-l foarte subtire, apoi caliti-l intr-o tigaie cu foarte putin unt si foarte putina sare
• cand scoateti carnea din aparatul de gatire in vid SousVide, lasati-o sa se odihneasca 20-30 de minute
*optional, ii puteti da culoare intr-o tigaie cu putin unt si putin ulei.

Pofta buna!

*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...