Pentru rata cu masline si ceapa se prajesc bucatile de rata cu o jumatate lingura de untura. Daca rata este grasa, se pune fara untura in cratita.
Pentru rata cu masline si ceapa se prajesc bucatile de rata cu o jumatate lingura de untura (daca rata este grasa, se pune fara untura in cratita, deoarece lasa singura grasime). Se adauga cate putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Se taie ceapa felii subtiri si se rumeneste cu o jumatate lingura untura. Se adauga faina, se stinge cu putina apa. Se toarna sosul in cratita cu carne. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba inabusit la foc potrivit. Se adauga o lingura de bulion si cand rata este aproape fiarta, se pun maslinele fierte in apa, separat, 10 minute. Se lasa sa mai dea cateva clocote. Aceeasi mancare se pregateste cu ulei si se serveste rece. La fel se pregateste si gasca cu masline.
Rata cu masline si ceapa se poate servi si rece.
Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa