Se curata rata ca pentru mincare. Se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota si inima se taie in bucati, se inabusa in unt, apoi se adauga orezul si
Se curata rata ca pentru mincare. Se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota si inima se taie in bucati, se inabusa in unt, apoi se adauga orezul si putina apa. Se da numai o unda si se adauga piperul si sarea necesare. Se umple rata pina sus si gusa, se coase peste tot si se rumeneste pe ambele parti, intr-o cratita cu capac. Se prepara un sos ostropel cu usturoi mult. Se toarna peste rata, se mai dau citeva clocote. Se fierbe la cuptor cu grija, intorcind rata pe o parte si alta.
Am pregatit pentru Mos Craciun o prajitura tare buna! Initial am vrut sa fac tort, Tortul Tuxedo, dar pe parcurs m-am...
Prajitura TuxedoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj