Se taie o rata tanara, pastrand tot sangele care se scurge. Se cuarata bine, se spala, se sareaza; se taie gatul si varful aripilor. Se rumeneste in
Se taie o rata tanara, pastrand tot sangele care se scurge. Se cuarata bine, se spala, se sareaza; se taie gatul si varful aripilor.
Se rumeneste in unt si ceapa tocata. Se adauga fuicatul ratei, de asemenea tocat, precum si sangele pastrat, sare si piper. Se amesteca toate in tigaie pe foc, rumenindu-le impreuna. Se umple rata cu aceasta tocatura, se coase deschizatura, se pune la frigare si se frige repede, fara a se unge pasarea.
Savurează o pizza delicioasă cu ciuperci proaspete și gorgonzola cremoasă. O combinație perfectă de arome bogate și...
Pizza cu ciuperci și gorgonzolaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura