Rata umpluta la frigare

Se taie o rata tanara, pastrand tot sangele care se scurge. Se cuarata bine, se spala, se sareaza; se taie gatul si varful aripilor. Se rumeneste in

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o rata tanara
  • 2 cepe
  • o lingura de unt sau grasime e pasare
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie o rata tanara, pastrand tot sangele care se scurge. Se cuarata bine, se spala, se sareaza; se taie gatul si varful aripilor.

Se rumeneste in unt si ceapa tocata. Se adauga fuicatul ratei, de asemenea tocat, precum si sangele pastrat, sare si piper. Se amesteca toate in tigaie pe foc, rumenindu-le impreuna. Se umple rata cu aceasta tocatura, se coase deschizatura, se pune la frigare si se frige repede, fara a se unge pasarea.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca