Rata umpluta la frigare

Se taie o rata tanara, pastrand tot sangele care se scurge. Se cuarata bine, se spala, se sareaza; se taie gatul si varful aripilor. Se rumeneste in

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o rata tanara
  • 2 cepe
  • o lingura de unt sau grasime e pasare
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie o rata tanara, pastrand tot sangele care se scurge. Se cuarata bine, se spala, se sareaza; se taie gatul si varful aripilor.

Se rumeneste in unt si ceapa tocata. Se adauga fuicatul ratei, de asemenea tocat, precum si sangele pastrat, sare si piper. Se amesteca toate in tigaie pe foc, rumenindu-le impreuna. Se umple rata cu aceasta tocatura, se coase deschizatura, se pune la frigare si se frige repede, fara a se unge pasarea.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...