Ratatouille cu piept de pui este o mancare delicioasa cu carne. Pentru aceasta reteta de ratatouille va trebuie si doua bucati de piept de pui dezosat.
Ratatouille cu piept de pui e o delicioasa mancare de vara. Se da drumul la cuptor sa se incinga.Se ia o tava curata se pune 2 linguri de ulei se inge tava. Am curatat cepele, morcovii, ardeiul rosu. Am curatat dovlecelul si telina si le-am spalat pe toate.
Ceapa am taiat-o marunt am pus-o in tava. Am taiat dovlecelul cubulete si vanata le-am pus in tava. Am taiat morcovii cubulete, iar telina am ras-o. Ardeiul l-am taiat fisi l-am pus in tava am lasat cateva feliute pentru decor. Am curatat catei de usturoi i-am taiat marunt. Am spalat bine piepti de pui i-am taiat in 2 i-am pus peste legume. Am pus 2 cani de apa cu 2 lingurite de condiment am pus un pic de piper; busuioc; cimbru chimen;usturoi. Am stors suc de lamaie, am pus o lingura de ulei peste pieptul de pui sa se rumeneasca frumos. Am pus feliute de rosii pe linga piepti de pui am pus fisile de ardei rosu si cana de vin se da 45 de minute la cuptor sau 1 ora depinde de puterea cuptorului; se pune la jumatea timpului 2 cani de apa cu bulion si bulion se pune pe piepti de pui.Se intorc bucatile de pui sa se rumeneasca. La sfarsit se pune marar tocat.
Ratatouille cu piept de pui se serveste cu paine proaspata si muraturi.
O tava mai mare mi-ar trebui de la Kitchen Shop sau o cratita mare.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii