Rinichi prajiti

Se curata 2-3 rinichi de vitel, se taie felii de 5-6 milimetri. Se infierbanta o lingura de untura. Se usuca bine rinichii cu o carpa si se pun sa se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 rinichi de vitel
  • untura
  • sare

Mod de preparare

Se curata 2-3 rinichi de vitel, se taie felii de 5-6 milimetri. Se infierbanta o lingura de untura. Se usuca bine rinichii cu o carpa si se pun sa se rumeneasca pe o parte si pe alta. Se tin vreo 15 minute. Nu trebuie uscati, ca sa nu-si piarda din fragezime. Cand sunt aproape gata, se sareaza.
Se servesc fierbinti, cu felii de franzela prajita in unt.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca