Pentru rosii umplute cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie si se opareste. Carnea de vita si de porc se spala, se taie bucati.
Pentru rosii umplute cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie si se opareste. Carnea de vita si de porc se spala, se taie bucati, se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa. Rosiile (10 bucati) de marime egala, se spala, se taie capacul, se scoate miezul cu o lingurita si se aseaza pe o farfurie cu gura in jos. Miezul de rosii se strecoara pentru a se obtine un suc. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe in apa cu sare si apoi se indeparteaza apa. Carnea tocata impreuna cu ceapa se amesteca cu orez, jumatate din patrunjelul verde tocat, sare si piper. Rosiile se umplu cu compozitia de carne, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si 50 ml apa, se introduc la cuptor 15 minute. Sosul tomat se adauga peste rosii impreuna cu sucul de rosii, se adauga zaharul si se mai fierb 5-10 minute.
Rosiile umplute cu carne de vita se serveste calde, cu patrunjel verde deasupra si iaurt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa